Projects

TALENTONTWIKKELING

Capture 22 stimuleert, initieert en faciliteert talentontwikkelingstrajecten op het gebied van muziek, theater, stand-up comedy en film. Capture22 zet zich in voor projectontwikkeling, coaching en financiering.

FILM

Film is een krachtig medium; het is bij uitstek het middel om verhalen te vertellen en mensen te verbinden. Capture22 initieert de volgende projecten op het gebied van film: Da Bounce Urban Film Festival - DBUFF, Shortfilm contest, workshops & masterclasses, talentontwikkelingstrajecten en filmvertoningen.

Panelgesprekken & Talks

Capture22 bouwt bruggen en zoekt verdieping door met elkaar in gesprek te gaan over uiteenlopende onderwerpen zoals: Diversiteit in Film en Media, Ondernemerschap in Urban Arts, Identiteit in Urban Arts en meer.

DA BOUNCE FESTIVAL - DBF

Da Bounce Festival is een urban culture manifestatie dat in Q4 2022 voor het eerst gaat plaatsvinden. Tijdens dit multidisciplinair festival komen alle elementen van urban culture samen: muziek, theater, stand up comedy, film, sport en meer. Het festival heeft als doel een nieuwe infrastructuur te creëren waarbij urban culture in haar volledigheid deelneemt.